Elysium
Zona de wellness cu saune tematice, piscină interioară panoramică cu pool bar, restaurant à la carte, terasă generoasă și spații exterioare de relaxare.

Când ai grijă de corpul tău, corpul tău are grijă de tine. La Elysium, trăiești cultura stării de bine dincolo de experiența unui spa obișnuit. Alege dintre 6 saune, fiecare cu o tematică unică și o temperatură diferită, pentru un efect reconfortant asupra întregului corp și în special asupra pielii.

După saună poți să te răcorești sub dușul Calla, o instalație cu un design uimitor, care revarsă apă din fiecare petală. Experiența Elysium poate fi completată cu o sesiune de relaxare în una dintre cele sapte cabine de masaj sau cu o incursiune în piscina interioară panoramică cu seleniu și zinc - un adevărat izvor de sănătate și frumusețe.

Socializează cu prietenii la pool bar sau încearcă meniul à la carte al restaurantului nostru cu specific fusion. Preparatele imaginate de Chef Handre se remarcă prin combinațiile surprinzătoare de ingrediente, capabile să satisfacă chiar cele mai exigente gusturi.