Despre

Situat în zona de nord a Capitalei, la doar 10 minute de oraș, Therme București este un concept de wellness pentru un stil de viață modern, orientat către starea ta de bine. Plecând de la preocuparea pentru o viață echilibrată, am creat o ambianță de vacanță care să îți permită să te deconectezi cu totul de agitația cotidiană.


Therme București te așteaptă cu o temperatură interioară de 29-30 de grade Celsius și o temperatură a apei de aproximativ 33 de grade Celsius, în orice lună din an. Apa termală extrasă de la adâncime alimentează cele 10 piscine. Centrul isi astepata vizitatorii cu 6 saune uscate, 4 saune umede și 16 tobogane!

Pentru ca natura să se întâlnească cu omul în cel mai plăcut cadru, Therme București găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care peste 1.500 de palmieri, nenumărate orhidee și alte specii de plante unice.

Facilitățile de entertainment și relaxare sunt complet noi în România, transformând Therme București într-o destinație ideală pentru întreaga familie. Este locul perfect în care poți experimenta cultura stării de bine la cel mai înalt nivel.